Loftahammars Intresseförening

Kalmar län
Västervik kommun
Loftahammar distrikt
Loftahammar
med 800 invånare.

Adress

Varvsvägen 4
59095 Loftahammar

Kontaktperson

Torgny Kindh

Bågvik Bäckstugan
590 95 Loftahammar

IT

Loftahammars webbsida, som förnyades år 2009, drivs av Loftahammars intresseförening. Hemsidan är en gemensam plattform för företag och föreningar i bygden.

Annan verksamhet

Loftahammars Intresseförening är en ideell förening som bevakar lokala intressen och arbetar för en positiv utveckling av Loftahammar med omnejd. Intresseföreningen arbetar med Loftahammars Utställning, turistinfo, producerar Loftahammars informationskarta varje år och driver vår hemsida loftahammar.com. Intresseföreningen vill också värna samhällets intressen kulturellt, historiskt och miljömässigt samtidigt som vi försöker stärka gemenskapen i samhället.