Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Västra Eds intresse- och idrottsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1977

Finns i

Kalmar län
Västervik kommun
Västra Ed distrikt
Edsbruk
med 300 invånare.

Adress

Helgenäs, Ekbacken
59098 Edsbruk

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lena Karlsson

Helgenäs Ekbacken
59098 Edsbruk

Tel. 1: 0493-70452
Tel. 2: 070-2526159

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad

Bad/Idrottsplats

Skötsel av lekplats badplats och andra allmänna ytor

Kultur

Gitarrkurser

Samlingslokaler

Skötsel och uthyrning av en Bruksgård.

Trivsel/Fester

Fester och andra aktiviteter i Bruksgården.

Ungdomsverksamhet

Fritidsgårdsverksamhet, Innebandy,

Annan verksamhet

Gymnastik o Zumba

Uppdatera förening

Anmäl förening