Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ukna Sockens Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Kalmar län
Västervik kommun
Ukna distrikt

med 0 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Christer Edwardsson
Ukna Sockens Intresseförening
Ukna Storhammar 2
59098 Edsbruk

Tel. 1: 0493-503 66

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Vi har en lokal badplats i Ukna, Tegelviken som vi ansvarar för skötseln utav.

Nyhetsbrev

Ja Sockenbladet

Trivsel/Fester

Vi anordnar trivselkvällar, julbord, påsktallrik osv. Varje år har vi också en stor utomhusfest, Stensnäsfesten, där det är dans, chokladhjul, bollkastning, clown, hoppborg m.m.

Ungdomsverksamhet

Vi samarbetar med föräldraföreningen i bygden och anordnar aktiviter för barn och ungdomar.

Annan verksamhet

Facebooksida https://www.facebook.com/uknasocken

Uppdatera förening

Anmäl förening