Triabo Medborgarförening

Om föreningen

Bildades 1967

Kalmar län
Hultsfred kommun
Virserum distrikt

med 25 invånare.

Kontaktperson

Henning Hägemann Schencke
Triabo Medborgarförening
Fly 1
36344 Åseda

Tel. 1: 0495 240444

Arrangemang lokala marknader

Deltar i Hultsfreds kommuns upptäckardag och Uppvidinge kommuns Natur och kulturrunda med ca 10 lokala hantverkare

Bad/Idrottsplats

Föreningen sköter en badplats med brygga Vår badplats städas och bryggan läggs ut/ tas in av föreningen

Egen affärsverksamhet

Nej

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Språkkurs tyska-svenska för både tyskar och svenskar

IT

Egen Websida: http://triabo.org

Kommunikationer

Vi har gjort förslag till miljövänlig lokaltrafik till kommunen ,den kommer att beaktas i 2008 års upphandling.

Kultur

Musikkafeér,skapande studiecirklar.Natur- och Kulturrunda tillsammans med Uppvidinge Kommun ! Olika evenemang med musik som skivor till gröten-fest (jul)

Lokal utvecklingsplan

S.k. SWOT-analys är upprättat.

Miljö & Natur

Trädgårdskurs

Nyhetsbrev

Var god se vår kalender på hemsidan: http://www.triabo.org

Omställning/Energi

Har bytt uppvärmningen av vår lokal till luftvärmepump

Samlingslokaler

Gamla folkskolan som bygdes 1890 är vårt möteslokal.vi renoverar alt efter vi har råd.

Studiecirklar

Vi har studiecirclar i samarbete med Vuxenskolaninnehållet bestäms av medl..Trädgårdskurs, språkkurs

Stimulera inflyttning

Se integration

Trivsel/Fester

Midsommarfirandet, grötfesten

Turism

Vårda vår rastplats vid stationen

Utbildning/Kompetensutveckling

Studiecirkel i vuxenskolansregi.

Vägar/Mackar

Landsvägen 138 blev riksväg nr 23.

Annan verksamhet

Våra lokala bingokvällar varannan vecka, föreningens symöte,