Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hjo Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1920

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Hjo kommun
Hjo distrikt

med 9500 invånare.

Adress


Kontaktperson

Robert Andersson

Sturegatan 5B lgh 1003
544 33 HJO

Tel. 1: 0503-125 61
Tel. 2: 0708 713 638

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad

Kultur

Guidningar, Hjo museeum, Hjo stad. Förvaltning av Hjo stadsmuseeum. Värna om och vårda Hjo-bygdens miljö och dess kulturav samt föra det vidare till kommande generationer.

Samlingslokaler

Samlingslokal i Villa Svea, Hjo

Uppdatera förening

Anmäl förening