Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sätila Sockens Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1999

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Mark kommun
Sätila distrikt

med 3000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anders Lindh

Hedlunds Väg 7
511 69 SÅTILA

Tel. 1: 0301-42014
Tel. 3: 0705-778277

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Byggt en 170 m lång pålad ekbrygga

Kultur

Nationaldagens firandeInformationsmöten i samarbete med Marks kommun

Miljö & Natur

Vandringsgrupp där vi registerar i ord och bild diverse promenader och vandringar

Trivsel/Fester

Nyinflyttarträffar

Turism

Skapat en hemsida för alla i Sätila

Äldreomsorg

Delager i Brukarrådet för äldreboende

Uppdatera förening

Anmäl förening