Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Byalaget i Väne-Ryr

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Vänersborg kommun
distrikt

med 500 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anders Sahlbom
BYALAGET I VÄNE-RYR
Bäcken 600, Väne Ryr
462 93 Vänersborg

Tel. 2: 0734–257001

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Bygdegården ligger bredvid en sjö samt en fotbollsplan.

Miljö & Natur

Vi vårdar en slinga runt sjön.

Nyhetsbrev

Skickar ut information några gånger/år.

Samlingslokaler

Vi har byggt och driver en bygdegård.

Stimulera inflyttning

Hjälpt kommunen att försöka sälja tomtplatser i samhället.

Trivsel/Fester

Byfester.

Vandrings- & Ridleder

Slinga runt en sjö.

Uppdatera förening

Anmäl förening