Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Beatebergs idrottsklubb

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1968

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Töreboda kommun
Beateberg distrikt
UNDENÄS
med ca100st invånare.

Adress

Böksnäs 1
546 93 UNDENÄS

Kontaktperson

Catarina Holmgren
Beatebergs idrottsklubb
Abberud, Stenbacken 16
549 93 Moholm

Tel. 1: 0506-51126
Tel. 3: 070-241 3038

Verksamheten

Samlingslokaler

Klubblokal med plats för 60 personer

Trivsel/Fester

Tipspromenader,brännbollstävling, kubbtävlingar,paket bingo, boule, bilorientering,bik joggen m.m

Uppdatera förening

Anmäl förening