Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kilen/Helgeåkilen Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1970

Finns i

Jämtlands län
Strömsund kommun
Hammerdal distrikt

med 30 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ingvar Eriksson
Kilen/Helgeåkilen Bygdegårdsförening
Kilen 225 B
830 70 Hammerdal

Tel. 1: 070 3045302
Tel. 2: 0644-32035

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Jaktstig, valborgsmässofirande och höstfest.

Bad/Idrottsplats

Nej

Barnomsorg

Ja det finns.

Bostäder

Det finns, men heller inget vi sysslar med.

Butik

Nej

Egen affärsverksamhet

Nej

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Ja vi arbetar med detta.

IT

Så fort fiberutbyggnaden startar.

Kommunikationer

Det finns.

Kultur

Ja

Lokal utvecklingsplan

Nej

Lokalt kapital

Ja

Miljö & Natur

Ja oändligt mycket.

Nyhetsbrev

Ja

Omställning/Energi

Nej

Samlingslokaler

Ja, det är byns hjärta.

Skapa jobb/Företagande

Det finns en del.

Skola

15 km dit.

Studiecirklar

Ja

Stimulera inflyttning

Ja

Tagit emot studiebesök

Ja

Trivsel/Fester

Ja

Turism

Ja

Ungdomsverksamhet

Ja

Utbildning/Kompetensutveckling

Ja

Vandrings- & Ridleder

Ja det finns det got om.

Varit på studiebesök

Ja

Vägar/Mackar

15 km

Äldreomsorg

3 km

Annan verksamhet

Jaktskytebana finns

Uppdatera förening

Anmäl förening