Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Byalaget Stångbymiljö

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Skåne län
Lund kommun
Lunds domkyrkodistrikt distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Gunilla Albertén
BYALAGET STÅNGBYMILJÖ
Diamantvägen 4
226 51 Lund

Verksamheten

Barnomsorg

Ja, text kommer

Bostäder

bevakar planering

IT

Ja, text kommer

Kommunikationer

Ja, text kommer

Kultur

Bibehåller biblioteket

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Nyhetsbrev

1-2 ggr/år

Samlingslokaler

Arbetar för fri tillgäng till lokaler

Skola

Ja, text kommer

Ungdomsverksamhet

Ja, text kommer

Vägar/Mackar

Ja, text kommer

Äldreomsorg

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening