Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Nävlinge hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades ?

Finns i

Skåne län
Hässleholm kommun
Nävlinge distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Gert Jönsson
NÄVLINGE HEMBYGDSFÖRENING
Pl 2543
288 93 Nävlinge

Tel. 1: 044-820 42

Verksamheten

Kultur

Byavandringar, bakdagar,bussutfärder, kvällsträffar

Miljö & Natur

Naturvandringar

Samlingslokaler

Hembygdsstugan

Trivsel/Fester

gammaldags julagille, päregille

Turism

Hembygdsstugan är öppen för turister

Uppdatera förening

Anmäl förening