Föreningen Hembygden Holmträsk

Om föreningen

Bildades 1995

Finns i

Norrbottens län
Kalix kommun
Nederkalix distrikt

med 80 invånare.

Kontaktperson

Paul Lindvall
Föreningen Hembygden Holmträsk
Holmträsk 432
952 94 Kalix

Tel. 1: 070-287 93 29

Bad/Idrottsplats

Sköter på uppdrag av Kalix kommun badplatsen i Bjumisträsk. Vi har genomfört röjning, iordningställande och nybyggnation av omklädning och toaletter. Det finns dessutom grillplatser, bord och bänkar, lekplats och beachbollybana.

Lokal utvecklingsplan

Vi gör en plan för kommande år och en plan på lång sikt så att medlemmarna kan delta efter bästa förmåga och i mån av tid. Planerna rullas årligen i samband med årsmötet.

Samlingslokaler

Har en samlingslokal med plats för ca 75 sittande. Hyrs ut till en billig penning.

Trivsel/Fester

Vårt mål är att värna om byn och skapa samhörighet