Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hova Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1980

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Gullspång kommun
Hova distrikt
Hova
med 1375 invånare.

Adress

Larstorp
548 91 Hova

Kontaktperson

Anne-Marie Gustavsson
HOVA HEMBYGDSFÖRENING
Otterberget 13
548 91 Hova

Tel. 1: 0708 659 352

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

är delaktiga i Hova Riddarvecka

Kultur

arbetar med bla. Amnehärads Museeum

Miljö & Natur

Torp och naturvandringar

Nyhetsbrev

skickas ut en gång per år då årets aktiviteter marknadsförs

Samlingslokaler

Larstorp som ägs och sköts av föreningen

Tagit emot studiebesök

har varit på lite olika studiebesök

Trivsel/Fester

Grötafton, Diabildsvisningar, tipspromenader

Vandrings- & Ridleder

anordnar torp och naturvandringar

Varit på studiebesök

tar emot andra Hembygdsföreningar och guidar dem i kyrkan och i trakten

Uppdatera förening

Anmäl förening