Nolasjöns byalag

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Jämtlands län
Krokom kommun
Offerdal distrikt

med 90 invånare.

Kontaktperson

Bertil Nyman
NOLASJÖNS BYALAG
Brattmon 4535
830 51 Offerdal

Tel. 1: 0640-710 52
Tel. 3: 073-027 8340

Arrangemang lokala marknader

Vi har och har haft olika marknader i smanband med Offerdalsveckan som vi håller i vart 3dje år.

Bad/Idrottsplats

Allaktivitetsplan i Enarsvedjan Bad & båtplats i Enarsvedjan med möjlighet till grill och festligheter även inomhus.Bad & båtplats i Anvågen.

IT

Vi är på god väg att få möjlighet till bredband under år 2008.

Kultur

Foto & konstutställningar

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Vi har ett stort föreningshus i Enarsvedjan. Här har vi en hel del aktiviteter. Bl.a. olikastyrelsemöten, fester och ungdomsaktiviteter. Månatliga träffar där vi har lotterier och kaffe.

Studiecirklar

Inom jakt

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Dans, pub, karaoke, föreningsträffar, kalas m.m.

Turism

Turister börjar leta sig hit tack vare våra bad & båtplatserna.

Ungdomsverksamhet

Möjlighet till skidspår, samt pingis och skytte

Vandrings- & Ridleder

Vi har fäbodleder och skidspår. Dessa är aktivt använda genom tävlingar.Och vi har årligen återkommande underhåll & röjningsarbeten på dessa ställen där de flesta i byn ställer upp på arbetsdagarna.

Varit på studiebesök

Från både väggrupper, bygderådet samt andra besökande där vi även ordnat med förtäring.

Vägar/Mackar

Deltagit i kommunikations-grupp för vägarna i inlandet. Där det var en stor grupp från både från riksdag, länsstyrelse, krokoms kommun och väggruppen i Jämtlands län.