Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Storåns Bykooperativ Ekonomisk Förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Jämtlands län
Krokom kommun
Föllinge distrikt

med 55 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lena Ohlsson
STORÅNS BYKOOPERATIV EKONOMISK FÖRENING
Storåbränna 3712
830 60 Föllinge

Tel. 1: 0645-220 60

Verksamheten

Samlingslokaler

Vid möten i olika föreningar i byn så används ofta våra lokaler

Tagit emot studiebesök

på andra kooperativ samt olika äldreboende, senast till en dietist eftersom vi lagar maten själva

Trivsel/Fester

Julbord, midsommargrillningÖvrig underhållning musik

Varit på studiebesök

som ville se hur det fungerar med ett kooperativ som bedriver äldrevård

Äldreomsorg

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening