Ränningsvallens-Gunnars Byalag

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Jämtlands län
Härjedalen kommun
Tännä distrikt

med 12 invånare.

- -
Ränningsvallens-Gunnars Byalag
-
- -

Tel. 1: -
Tel. 2: -
Tel. 3: -

Bad/Idrottsplats

Badplats med badbrygga och bastu.

Bostäder

Hyr ut garageplatser. Hyr ut stugor och lägenhet.

Egen affärsverksamhet

Försäljning av gubbkalendern Härjedalingar.

IT

www.ranningsvallen.se

Kultur

Rustar upp leder, märkt ut fornfynd, satt upp staty.

Miljö & Natur

Rustar upp leder. Fågelholkar. Broar. Gapskjul. Vandringsleder. Stugor att hyra ut. Rik flora och fauna i omådet.

Trivsel/Fester

Kalendersläpp. Samvaro med närliggande byalag. Och andra festligheter så snart tillfälle ges.

Turism

Finns flera stugor att hyra på orten. Tar garna emot fler besökare. Fiske (harr, öring, gädda, abborre),skidåkning, skoteråkning, vandring i skog och fjäll.

Vandrings- & Ridleder

Vandringsleder i skog och fjäll till vattendrag med fiske. Intressant djur- och växtliv.