Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ekenäs båtklubb

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1980

Finns i

Kalmar län
Kalmar kommun
distrikt

med 200 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Kurt Semark
Ekenäs båtklubb
Skeppsvarvsgatan 7
38896 Ljungbyholm

Tel. 1: 0480-332 25
Tel. 2: 070-587 05 12

Verksamheten

Kultur

Bevarande och segling med lotsbåtar

Studiecirklar

Navigation

Trivsel/Fester

Midsommarfest och seglarfest samt uthyrning av klubbhus till privata festarrangemang

Turism

Båtklubben driver Ekenäs gästhamn samt tillhandahåller servicebyggnad i klubbhuset

Uppdatera förening

Anmäl förening