Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Lida Byförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2005

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Vårgårda kommun
Nårunga distrikt

med 200 invånare.

Adress


Kontaktperson

Eleonor Eriksson
Lida Byförening
Lida Lillegården 1
447 94 VÅRGÅRDA

Tel. 1: 0322-13121
Tel. 3: 0705-189070

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Skötsel

Butik

Julmarknad

Kommunikationer

Ja, text kommer

Miljö & Natur

Vandringsled

Stimulera inflyttning

Tomter för småhus

Trivsel/Fester

Tipspromenader, tomtevandring

Turism

Vandrarhem

Vandrings- & Ridleder

Vandringsled

Vägar/Mackar

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening