Gullabo Sockenstämma

Kalmar län
Torsås kommun
Gullabo distrikt

med 700 invånare.

Kontaktperson

Roland Feith
Gullabo Sockenstämma
Kyrkebo 505
385 92 Gullabo

Tel. 1: 0486-30 244
Tel. 3: 070-63 80 244

Arrangemang lokala marknader

Gullabomässan varje år.

Butik

Vi har samlat in pengar och gjorde om livsmedelsbutiken.

IT

Undersöker fiber just nu.

Kommunikationer

Vi har www.gullabo.se och vår egen tidning.

Kultur

Årets Gullabomässan med mycket hantverk, slöjd och närproducerade varor. Och årets Gullabo marknad.

Lokal utvecklingsplan

Nästan färdigt...

Turism

Vi gjorde en turistbroschyr + kartan med 2 st. cykelled. En gång om året ordnar vi en historiskt cykelrundan med historisk inslag tillsammans med bygdens teaterförening. En riktig upplevelse för alla ålder!

Vandrings- & Ridleder

På gång...

Vägar/Mackar

Har en egen bensinmack nu sedan november 2010. Genom försäljning av andelar och olika sorters bidrag. Ägs av Sockenstämman och drivs av en ekonomisk förening.