Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Brömsebro Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Kalmar län
Torsås kommun
Torså distrikt

med 0 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Bengt-Göran Koffed Svensson
Brömsebro Samhällsförening
Brömsebrovägen 49
370 45 Fågelmara

Tel. 1: 0455-36 53 04
Tel. 3: 070-830 76 36

Verksamheten

Samlingslokaler

Logen, vår samlingslokal som ni kan hyra till fester eller andra tillställningar.Nu får ni också tillgång till dansbanan om ni vill. (El finns)Tallrikar och bestick finns till ca 50 pers. Diskmaskin. Om ni är medlem så hyr ni lokalen för 300 kr per dygn. Icke medlem 400 kr. Ta kontakt med Jan-Olof Antonsson Tel. 0455/365259. 0704602577

Uppdatera förening

Anmäl förening