Norrgrändens Bygdeförening

Om föreningen

Bildades 1968

Kalmar län
Högsby kommun
Fagerhult distrikt

Kontaktperson

Conny Lindgren
Norrgrändens Bygdeförening
Medelgärde 102
57072 Fagerhult

Tel. 1: 0481-73021
Tel. 2: 070-6006823

Kultur

Skolmuseum. Folkskola som var i bruk mellan 1923-1958. Idag museum med utställning över folkskolans verksamhet genom 100 år. Kroppkakehelg första helgen i september.

Nyhetsbrev

På föreningens hemsida finns alltid senaste nytt.

Samlingslokaler

Gamla skolan,annorlunda möteslokal för 10-12 personer.

Trivsel/Fester

Valborgsmässofirande, midsommarfirande, sommarfest. Utställningscafé, där du kan få kaffe med hembakat bröd och ostkaka. I lokalen finns en permanent utställning av gamla redskap.

Turism

De gamla lärarbostäderna är vandrarhem med självhushåll.Skolmuseum och café.