Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

IF Åsen

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Kalmar län
Högsby kommun
Högsby distrikt
Högsby
med ca. 200 invånare.

Adress

Östrahult 201
57992 Högsby

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Henrik Tingström

Drageryd Östrahult 201
57992 Högsby

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Föreningen har tillgång till en gammal fotbollsplan som används för diverse aktiviteter under sommaren. Föreningen har byggt en "bybadbrygga" vid Emåns strand.

IT

Håller på att gräva för fiber bredband, delvis i föreningens regi.

Trivsel/Fester

Föreningen arrangerar ett antal sammankomster och fester under året, bland annat valborgsmässofirande, midsommarfirande, sommarfest och kräftskiva. "Tomte-parad" Samt ett antal spontana aktiviteter som pulkaåkning, brännboll och fotboll mm.

Turism

Badbryggan är tänkt att nyttjas av turister m.fl.

Ungdomsverksamhet

Vissa sportaktiviteter på sommaren, samt pulkaåkning och badhusresa på vintern.

Uppdatera förening

Anmäl förening