Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fagerhultsbygdens Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades ?

Finns i

Kalmar län
Högsby kommun
Fagerhult distrikt
Högsby
med 300 invånare.

Adress

Fagerhult
57072 Högsby

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Jonas Andersson

Näshult Johanstorp 103
570 72 FAGERHULT

Tel. 1: 0706-456532

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

uthyrning av samlingslokalserveringvid Fagerhultsmarknad-marknadsfest

Bad/Idrottsplats

Flotte i sjön Välen,turistturer samarb.med camping

Bostäder

Lägenhet till uthyrning

Butik

enkät om köpbarhet undersöktev. ombygnad /nybyggnad av affär

Kommunikationer

medverkar vid bygdrådsmötenoch framför våra önskningarom kommunikationer

Kultur

adventfirande,valborgsmässfirande,2konsthandverksrunder

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Nyhetsbrev

hemvänderbrev varje år

Samlingslokaler

Strandgården,Ny spis,kyl o frys,nya bord) uthyrs för fest eller annat.

Tagit emot studiebesök

Sävsjö,Vestervig på Jylland,Fridafors fritidscenter

Trivsel/Fester

vårfest med trollkarl,tomtepubb

Turism

flotten,lägenhetsuthyrning

Ungdomsverksamhet

byggkurs

Vägar/Mackar

kämpar för cykelväg till sjön från samhället

Äldreomsorg

protest mot nedläggning avservicehemmet

Uppdatera förening

Anmäl förening