Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Berga Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Kalmar län
Högsby kommun
Högsby distrikt
Berga
med 0 invånare.

Adress

Järnvägsgatan 4
57940 Berga

Besök hemsida

Kontaktperson

Anna Karlsson

Hällgatan 16
57940 Berga

Tel. 1: 0491-50672
Tel. 2: 073-0516092

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Första lördagen i september varje år anordnas Bergadagen med bl a marknadsförsäljning, musikunderhållning, lotteriet Bergabollen och servering på Café Bergabacken.

Kultur

Medborgarhus med bio och kaffe

Skapa jobb/Företagande

arbeta för en levande industri-och samhällsutveckling

Turism

Tar vara på läget som kustpilens knutpunkt

Uppdatera förening

Anmäl förening