Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Masugnsbyns Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Norrbottens län
Kiruna kommun
Vittangi distrikt
VITTANGI
med 80 invånare.

Adress

Hembygdsgården Masugnsbyn
98010 VITTANGI

Skicka Epost

Kontaktperson

Ulf Enback
Masugnsbyns Hembygdsförening
Rullstensvägen 20
981 45 Kiruna

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

MidsommardagenFestligheter med dans runt midsommarstången, tipspromenad, fiskdamm diverse lekar, loppis samt fika och lotteriförsäljning

Bad/Idrottsplats

Bad i Nurmacampen 2 km efter ParakkavägenFotbollsplanBoulebana och minigolfbana under uppbyggnad

Kultur

Museum på hembygdsgåden samt ett naturvårdsområde kring den gamla järnmalmsgruvan från 1600-talet

Miljö & Natur

En stig upp till Jakkumus från Gällivarevägen

Tagit emot studiebesök

Guidning för grupper/skolklasser kan ordnas

Trivsel/Fester

Midsommardagen

Uppdatera förening

Anmäl förening