Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Morjärvsbyarnas Utvecklingsförening MBUF

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1994

Finns i

Norrbottens län
Kalix kommun
Töre distrikt

med 600 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Ulf Sandström

Övre Morjärv 73
952 93 Kalix

Tel. 1: 0923-530 27

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

arrangerar nationaläldagen varje år i augusti tillsammans med många andra byar längs kalixälven

Kultur

stödjer tidingen morajärvarn som ges ut av föreningen "morajärvarn"

Lokal utvecklingsplan

har vi sedan 2002

Samlingslokaler

stödjer Folketshus föreningen där vi har våra möten

Skola

kämpar för att fä béhälla lågstadieskola

Turism

info om sevärdheter etc

Vandrings- & Ridleder

färdigställt 4 mil lång led-nationalälvleden längs kalix älv

Vägar/Mackar

arbetar för gång och cykelvägar

Uppdatera förening

Anmäl förening