Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bjärtrå Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1985

Finns i

Västernorrlands län
Kramfors kommun
Bjärtrå distrikt

med 1200 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Hans Nolén

Allsta 101
872 96 BJÄRTRÅ

Tel. 1: 070-263 54 84

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Arrangerar en lokal höstmarknad

Bad/Idrottsplats

Tagit över det kommunala badet vid Butjärn

Bostäder

Vi hyr ut två lägenheter i samlingslokalen

IT

Datakurser. Fiberanslutningar

Kultur

Musikcaféer

Lokal utvecklingsplan

Är med i Kramfors kommuns EU projekt för lokalutveckling

Nyhetsbrev

Vi gör och delar ut ett lokalt nyhetsbrev, Bjärtrånytt, ca 6 ggr per år

Samlingslokaler

Övertagit Bjärtrå kommuns gamla lokal som vi nu använder som samlingslokal

Studiecirklar

Teater för ungdomar

Trivsel/Fester

Trivselkvällar, nyårsfet, sommarnatt, surströmmingsfest

Turism

Samarbete med lokala turistföretag

Ungdomsverksamhet

Teater och ungdomskvällar

Utbildning/Kompetensutveckling

Datakurs för nybörjare, digitalbildbehadling

Vandrings- & Ridleder

Vandringsled vid badet

Uppdatera förening

Anmäl förening