Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Essunga Hem & Samhälle

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1962

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Essunga kommun
Essunga distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Gunilla Johansson
Essunga Hem & Samhälle
Lars Persgården 461
465 94 Nossebro

Tel. 1: 0512-52163
Tel. 3: 070-645 2163

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

kaffeservering, Nossebro marknad, plantskolans jubileum

Butik

medverkat vid internationella konsumentdagen 15 mars

IT

datakurs anordnad av länsförbundet

Kultur

Ja, text kommer

Skola

skrivelse till kommunen angående lekplats

Studiecirklar

vävning, stickcafé, litteraturcirkel

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Inbjudningsmöte, bl.a ostsmakning

Varit på studiebesök

B. Lamm

Vägar/Mackar

skrivelse till vägverket

Annan verksamhet

Har månadsmöte varje månad utom på somrarna.Medlemmarna ordnar program, ex föredrag om resor

Uppdatera förening

Anmäl förening