Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ysby Bygdelag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2008

Finns i

Hallands län
Laholm kommun
Ysby distrikt

med 600 invånare.

Adress


Kontaktperson

Roland Gottfridsson
YSBY BYGDELAG
Brödåkra
312 94 Laholm

Tel. 1: 0430-621 06
Tel. 3: 0705-631 662

Verksamheten

Barnomsorg

vill öka vårt kooperativ

Butik

Ysbyhallen

Kultur

Julbock, luciafirande, tipspromenad

Lokal utvecklingsplan

skall vi jobba med i höst

Skola

jobbar för att behålla skolan

Stimulera inflyttning

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

midsommarfest, julfirande

Ungdomsverksamhet

Ungdomsverksamhet i Ysby 4H-klubb

Äldreomsorg

pusha för att kommunen bygger det nya äldreboendet i Ysby

Annan verksamhet

deltagit i mässa. Vi är den samordnare till byns föreningsliv

Uppdatera förening

Anmäl förening