Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Torsö byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Mariestad kommun
Torsö distrikt

med 500 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Stefan Andersson
TORSÖ BYALAG
Torsö Mellgårdshage 3
542 91 Torsö

Tel. 1: 0501-187 34
Tel. 2: 0705 832 015

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Torsödagarna

Kultur

Torsödagarna, hantverk, kultur, musik

Lokal utvecklingsplan

stimulera inflyttning

Nyhetsbrev

på hemsidan www.torso.nu

Samlingslokaler

arbetar för ett kulturhus

Skola

arbetar för en friskola på ön

Stimulera inflyttning

förbereder bostadsbyggande

Vandrings- & Ridleder

Restaurering och utbyggnad

Uppdatera förening

Anmäl förening