Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Steneby Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1994

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Bengtsfors kommun
Steneby distrikt

med 500 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Jerker Johansson

Norebyns Gård
66010 Dals Långed

Tel. 1: 0531-35015
Tel. 2: 070-3335982

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Finns i närheten

Bostäder

Hyr ut en lägenhet.

Kultur

Allsång, ukulele, reseföredrag tillsammans med Vuxenskolan

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Tre olika stora rum för uthyrning.

Studiecirklar

Med Vuxenskolan

Trivsel/Fester

Midsommarfest

Ungdomsverksamhet

Ungdomsverksamhet tillsammans med Dingelviks SK, fredagar 17 - 19

Äldreomsorg

Boulebana

Uppdatera förening

Anmäl förening