Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ramhälls Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1985

Finns i

Uppsala län
Östhammar kommun
Alunda distrikt

med 30 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

- -

-
- -

Tel. 1: -
Tel. 2: -

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Höst- och vårmarknader samt loppis.

Bad/Idrottsplats

Sköter tillsynen av Rastsjöns badplats.

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Har många nysvenskar i bygden, varför vi under några år satsat på mångkulturella nationaldagar, och vid en mängd andra aktiviteter och sammankomster serverat mat från all världens hörn.

IT

Egen hemsida.

Kultur

Teaterföreställningar och trubaduraftnar.

Lokal utvecklingsplan

Ja.

Miljö & Natur

Gammal gruv- och skol-miljö.

Nyhetsbrev

Medlemsbladet "Ramhälls Nyheter med Bygdens Annonsblad".

Samlingslokaler

Ramhälls Bygdegård är en handikappanpassad samlingslokal.

Studiecirklar

"Ramhäll då och nu".

Tagit emot studiebesök

Från STF och LRF.

Trivsel/Fester

6-8 per år samt uthyrningar.

Turism

Mål: Guidade visningar i det gamla gruvområdet.

Varit på studiebesök

På SKB.

Vägar/Mackar

Populära kurviga belagda vägar för motorcyklister.

Uppdatera förening

Anmäl förening