Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

LRF Åsenhöga

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Jönköpings län
Gnosjö kommun
Åsenhöga distrikt

med 09 670 invånare.

Adress


Kontaktperson

David Kristoffersson

Granstorp 16
335 93 Åsenhöga

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

midsommarfest i Åsenhöga

Kommunikationer

försöker påverka uppåt

Kultur

deltar i kommitté för stipendium en gång/år

Miljö & Natur

gör + ordnar studiebesök för allmänheten på enskilda gårdar

Samlingslokaler

hyr t ex för årsmöten... f ö i hemmen

Tagit emot studiebesök

t ex på ARLA samt större jordbruk med karusellmjölkning

Trivsel/Fester

studiebesök flera ggr /år

Ungdomsverksamhet

har ungdomsrepresentanter

Utbildning/Kompetensutveckling

möjligheter finns

Vägar/Mackar

sköter allmänna vägar

Annan verksamhet

skogskommitté, representant mot kommunen deltar i utdelning av stipendier, har representant i Agenda kulturarv

Uppdatera förening

Anmäl förening