Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Salsåkers Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Västernorrlands län
Kramfors kommun
Nordingrå distrikt

med 200 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Sten Vågström
SALSÅKERS BYALAG
Salsåker 242
870 30 Nordingrå

Tel. 1: 0613-120 47
Tel. 3: 0768-515 414

Verksamheten

IT

Byalaget har akivt medverkat till att vi har fått ADSL 500kb och vi jobbar vidare med att höja hastgheten

Kommunikationer

Vi för även en dialog med kommunen om bättre bussförbindelser

Samlingslokaler

Byalaget har skaffat ett tält på 40m2 och ett mindre på ca 15m2

Trivsel/Fester

Sparktävling , Pimpeltävling, Majbrasa,Midnatts boule, Byfest, loppmaknad, Ljusfest,Motions bingo

Turism

Att locka turister till våra evenemang med affischering

Vandrings- & Ridleder

markerat vissa vandrings stigar

Uppdatera förening

Anmäl förening