Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sunnerå-Ugglansryd byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2003

Finns i

Kronobergs län
Ljungby kommun
Ryssby, Kronobergs län distrikt

med 100 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lars-Inge Svensson
Sunnerå-Ugglansryd byalag
Sunnerå Soläng 1
341 76 Ryssby

Verksamheten

Trivsel/Fester

Ex.vis julfest, majbrasa och medverkan i 10-timmars cykellopp. Dessutom kan det vara ett antal andra olika aktiviter som brännboll, kanottur, utflykter, torpvandring.

Uppdatera förening

Anmäl förening