Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ede Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1972

Finns i

Västernorrlands län
Sundsvall kommun
Stöde distrikt

med 3000 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ede Byalag

Viskansvägen 105
864 96 Stöde

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

ansvar för underhåll och skötsel av 3 st badplatser

Bostäder

en uthyrningslägenhet

Samlingslokaler

uthyrning fester och olika möten

Studiecirklar

endast någon gång per år

Trivsel/Fester

ca 22 bingokvällar per år, 1 höstauktion varje år

Varit på studiebesök

enstaka gånger i vävlokalen

Annan verksamhet

uthyrning av bagarstuga som vi själva byggt. vävsal med ca 14 vävstolar som används varje vecka. Vi har byggt en boulebana och en grillplats vid den.

Uppdatera förening

Anmäl förening