Bräkne-Hoby Bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1930

Blekinge län
Ronneby kommun
Bräkne-Hoby distrikt

med 3200 invånare.

Kontaktperson

Birger Svensson
Bräkne-Hoby Bygdegårdsförening
Hagvägen 21
370 10 Bräkne-Hoby

Tel. 1: 0457-809 29

Kultur

Anordnar teaterföreställningar.

Samlingslokaler

Förvaltning och uthyrning av Bräkne-Hoby bygdegård till föreningsmöten, kurser, konferenser, privata fester som bröllop, födelsedagar, barnkalas mm

Trivsel/Fester

Förvaltning och uthyrning av Bräkne-Hoby bygdegård till föreningsmöten, kurser, konferenser, privata fester som bröllop, födelsedagar, barnkalas mm

Annan verksamhet

Anordnar teaterföreställningar. Uthyrning och underhåll av föreningsgården.