Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Krogsereds IK

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1975

Finns i

Hallands län
Falkenberg kommun
Krogsered distrikt

med ca.300 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Benny Schough
KROGSEREDS IK
Barshult, Krogsered
310 61 Ätran

Tel. 1: 0346-620 37

Verksamheten

Nyhetsbrev

Klubbtidning "KIK-Nytt utkommer ca. 6 ggr/år.

Samlingslokaler

Nyttjar i möjligaste mån ortens bygdegård.

Trivsel/Fester

Årligen återkommande teckningsfest i form av kräftskiva

Ungdomsverksamhet

Träningsverksamhet i form av skidskola och långdistanslöpning.

Utbildning/Kompetensutveckling

Deltager i instruktörsutbildningar för att sedemera kunna utbilda i egen regi.

Vandrings- & Ridleder

Har iordningsställt en motionsslinga samt underhåller densamma.

Uppdatera förening

Anmäl förening