Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Husby-Oppunda sockenförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Södermanlands län
Nyköping kommun
Vrena distrikt

med 300 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Graffton
HUSBY-OPPUNDA SOCKENFÖRENING
Örsta
640 33 Bettna

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppis

Bad/Idrottsplats

Gemensam badplats.

Samlingslokaler

Gemensam samlingslokal för träffar fester och uthyrning

Skapa jobb/Företagande

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Pubaftnar varannan vecka med föredragshållare. Sockendag där etablerade verksamheter visar upp sig samt gamla jordbruksredskap visas. Loppis. Flottfärder. Vandringsleder. Vårfester. Valborgsfirande

Turism

vandringsled

Vandrings- & Ridleder

En kulturvandringsled genom socken

Uppdatera förening

Anmäl förening