Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kallax intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1978

Finns i

Norrbottens län
Luleå kommun
Nederluleå distrikt

med ca 430 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Erik Larsson
KALLAX INTRESSEFÖRENING
Sjöbodsvägen 14
975 95 Luleå

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppmarknad

Bad/Idrottsplats

Iordningställt en badplats vid hamnen och en lekplats i närheten.

Kommunikationer

Bussförbindelserna ses för tillfället över i samarbete med närliggande byar.

Kultur

Kallaxboken, Radio Norrbotten - sändning

Miljö & Natur

Metallskrotinsamling.Rastplats med vindskydd iskärgården.

Studiecirklar

Timringskurs

Trivsel/Fester

Pimpeltävling,Valborgsfiran-de,Julfest för pensionärer

Vandrings- & Ridleder

Skidspår som underhålls,samt stråk för långfärdsskridskor.

Varit på studiebesök

Grupper som varit intresserade av byn och surströmming.

Vägar/Mackar

Aktiv i frågan om vägdragning i byn. Kontakt med kommunen och Vägverket.

Annan verksamhet

Bothnialoppet för långfärdsskridskoåkare.

Uppdatera förening

Anmäl förening