Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bjurådalens Teaterförening Kottarna

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1994

Finns i

Norrbottens län
Luleå kommun
Råneå distrikt
Niemisel
med 400 invånare.

Adress

Tiljemyrvägen 11
95595 Niemisel

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Gudrun Wennström

Mjöträsk 3
955 95 Niemisel

Tel. 1: 070-5530472

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

marknader oftast sommar å jul

Butik

Öppet för hantverksförsäljning o café periodvis

Kultur

Revy

Lokal utvecklingsplan

Ingår i Niemisels utvecklingsplan

Nyhetsbrev

Använder bl.a. egen hemsida

Samlingslokaler

Lokalen tillgänglig för alla

Studiecirklar

Revy/teater

Stimulera inflyttning

Aktiv kulturverksamhet som "dragploster"

Tagit emot studiebesök

Revygrupper

Trivsel/Fester

Anordnar till å från byafester

Ungdomsverksamhet

Görs tillsammans med intresserade efter behov

Varit på studiebesök

Revygrupper

Uppdatera förening

Anmäl förening