Selets byaförening

Om föreningen

Bildades 2005

Finns i

Norrbottens län
Luleå kommun
distrikt

med 55 invånare.

Kontaktperson

Kristina Brännström
SELETS BYAFÖRENING
Selet 35
975 91 Luleå

Tel. 1: 0920-821 20

Bad/Idrottsplats

Vi har egen badplats vid Selsjön där vi nu ska bygga en kombinerad bad och båt brygga.

Lokal utvecklingsplan

Viktigt att få en sammanhållning i byn och samtidigt verka för att utveckla och skapa trivsel för byns innevånare.

Miljö & Natur

Området krig Selets bruk är både en naturupplevelse men också fylld av kulturhistoriska minnen.

Nyhetsbrev

Seletbladet ges ut till byns innevånare

Samlingslokaler

Byaföreningen har förmånen att få använda Selets herrgård

Trivsel/Fester

Byaföreningen arrangerar varje år pimpeltävling på Selsjön under våren.Vi ordnar också ett musikkafe´ juni "Seletdagen"på Selets herrgård.Första advent firar vi med julbord i Herrgården då vi samtidigt tänder Luleås "ståtligaste" gran.

Turism

Selet bruk är ett av det mest besökta naturreservatet

Vandrings- & Ridleder

Vandringsleder finns vid Selets bruk