Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vallås aktivitetsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2002

Finns i

Hallands län
Halmstad kommun
Snöstorp distrikt

med ca 6000 invånare.

Adress


Kontaktperson




Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Vallåsdagen och Julmarknad

Kultur

via medlemsföreningarna ex. Biblioteket

Samlingslokaler

Aktivitetshus

Studiecirklar

via medlemsorg. ABF

Trivsel/Fester

Vallåsdagen och Julmarknad

Annan verksamhet

Vallås aktivitetsförening är en "paraplyförening" där föreningar och organisationer är medlemmar och samverkar för ett brett aktivitetsutbud i stadsdelen Vallås. Två gemensamma arrangemang ordnas årligen: Vallåsdagen på våren och Julmarknad i december.

Uppdatera förening

Anmäl förening