Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Björlanda-Torslanda Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1977

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Göteborg kommun
Torslanda distrikt
Torslanda
med 20000 invånare.

Adress

Lysevägen 5
42338 Torslanda

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Urban Jansson
Björlanda-Torslanda Hembygdsförening
Röds Norgård 16
423 34 Torslanda

Tel. 1: 0703-17 62 21
Tel. 2: 031-921194

Verksamheten

Kultur

Insamling av foto, prylar, texter mm som har anknytning till bygden

Trivsel/Fester

Midsommar, Jul, Allsångskvällar mm

Uppdatera förening

Anmäl förening