Vallberga Byalag

Om föreningen

Bildades 2000

Finns i

Hallands län
Laholm kommun
Ränneslöv distrikt

med 600 invånare.

Kontaktperson

Marita Björk
VALLBERGA BYALAG
Åkaregatan 23
312 50 Vallberga

Tel. 1: 0430-233 41

Nyhetsbrev

Ett litet blygsamt byablad med information kommer ut 2-3 ggr på år och läggs i samtliga postlådor.

Studiecirklar

Forskning om bygden som kommer att resultera i en bygdebok. Förhoppningsvis klar vintern 2008.

Trivsel/Fester

Midsommarfest. Har även haft valborgsfirande, svenska flaggans dag, höstfest men lagt ner det pga bristande intresse. Friluftsgudstjänst i samarbete med Svenska kyrkan.Boulespel en gång i veckan under vår, sommar och höst.

Annan verksamhet

Vi har anlagt en boulebana som även kan användas till isbana (om det bara blir tillräckligt kallt) och en grillplats i anslutning till kommunens enda lekplats i byn. Förra året hade vi både invigning av boulebanan samt ett Vallberga Mästerskap i boule. Tyvärr lockar det mest äldre – inget fel i det – men det hade varit kul med lite yngre förmågor också.Bevakningsgrupp som patrullerar vissa nätter.