Dackebygdens Linedancers

Om föreningen

Bildades 2006

Kronobergs län
Uppvidinge kommun
Åseda distrikt

med 3000 invånare.

Adress

Folkets Hus Danssalen

Kontaktperson

Kenneth Lindahl
Dackebygdens Linedancers
Folkets Hus Danssal
364 31 ÅSEDA

Kultur

Vi bedriver dansverksamhet inom Linedance. Kurser, uppvisningar och deltagande i öppna danser.

Studiecirklar

Vi bedriver kursverksamhet. Vi har danskurser för nybörjare och fortsättning. F n har vi 3 kurser igång varje vecka.

Trivsel/Fester

Årligt (oktober) anordnande av "Dackedansen" för Linedanceklubbar i Småland.

Ungdomsverksamhet

Vår verksamhet riktar sig till alla åldrar. Linedance passar alla mellan 8-80 år