Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Lässeruds Badhusförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1938

Finns i

Värmlands län
Eda kommun
Eda distrikt

med ca.130 invånare.

Adress


Kontaktperson

Elisabeth Hallstensen
LÄSSERUDS BADHUSFÖRENING
Lässerud
670 40 Åmotfors

Tel. 1: 0571-331 27

Verksamheten

Lokal utvecklingsplan

Att upprätthålla nuvarande drift.

Samlingslokaler

Vi har en samlingslokal med plats för ca. 100 pers, med en scen för ev. musik orkester.

Skapa jobb/Företagande

Vi driver ett tvätteri i den nedre delen av lokalen.

Studiecirklar

Förekommer studie cirklar

Trivsel/Fester

Hyr ut lokalen till fester och andra aggangemang

Ungdomsverksamhet

Samarbete med Lässeruds Allaktivitetsförening. Uthyrning Bordtennis

Äldreomsorg

Uthyrning till PRO

Uppdatera förening

Anmäl förening