Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sparlösa Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2004

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Vara kommun
Kvänum distrikt

med 370 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Marita Wilhelmsson
Sparlösa Byalag
Sparlös Stommen 1
534 90 VARA

Tel. 1: 0702535 345

Verksamheten

Kultur

Sparlösa stenen (runsten)

Samlingslokaler

Sparlösagården med en större och en mindre lokal

Trivsel/Fester

Grynkorvens dag, midsommarfest, Nationaldagen, sommar-café, loppis,julmarknad,påskmarknad

Turism

Besökare till Sparlösastenen

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Annan verksamhet

Tillverkar havrekärvar och dörrkransar till jul och som säljs

Uppdatera förening

Anmäl förening