Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Dalby Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1928

Finns i

Värmlands län
Torsby kommun
Dalby, Värmland distrikt

med 1564 invånare.

Adress


Kontaktperson

Monica Wennberg
DALBY HEMBYGDSFÖRENING
Uppgården 17
680 63 Likenäs

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Medarrangör vid sommarmarknad och julmarknad

Kultur

Visaftnar

Samlingslokaler

Ja, endast under sommartid

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Midsommarfest, Sommarfest

Turism

Hembygdsgårdar i Sverige, Värmland och Torsby kommun.

Vandrings- & Ridleder

Sommarvandring lördag före midsommar.

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening