Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Långnäs Ideélla Förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Norrbottens län
Piteå kommun
Piteå stadsdistrikt distrikt

med 150 hushål invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anna Farrokhi

Långnäsvägen 236
946 91 Roknäs

Tel. 1: 070-6175050

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Ansvarar för Allmän badplats

IT

Datapartyn anordas av ungdommar. Logen har eget lokalt nätverk.

Kultur

Kurser om bygdens kultur anordnas vid olika tillfällen.

Miljö & Natur

Besök av skolor för att studera en ekologiskt byggd loge med elsanering och kompostering.

Samlingslokaler

Byns gemensamma samlingslokal.

Studiecirklar

En rad olika studiecirklar anordnas vid olika tillfällen av studieförbund och andra föreningar.

Trivsel/Fester

Sammankomster vid matservering och pubafton.

Ungdomsverksamhet

Ansvarar för tennisverksamhet.

Vandrings- & Ridleder

Ansökan om projekt för kulturstig inlämnad.

Varit på studiebesök

Studiebesök från skolor och andra har förekommit.

Annan verksamhet

Föreningen har egen takspånhyvel för tillverkning av spånstickor till takbeklädnad.

Uppdatera förening

Anmäl förening